WEKO3
アイテム / Functionality of lactic acid bacteria in traditional fermented food of Xinjiang, China / 甲181_AYIGULI DAGAERBIEKE
甲181_AYIGULI DAGAERBIEKE
ファイル | ライセンス |
---|---|
甲181_AYIGULI DAGAERBIEKE.pdf (1.1 MB) sha256 5a6d99c61f754b36cf0438aa1d97801fbc31f5adf3a08d3723a27cb59cd5724d |
公開日 | 2020-09-09 | |||||
---|---|---|---|---|---|---|
ファイル名 | 甲181_AYIGULI DAGAERBIEKE.pdf | |||||
本文URL | https://kitami-it.repo.nii.ac.jp/record/8739/files/甲181_AYIGULI DAGAERBIEKE.pdf | |||||
ラベル | 甲181_AYIGULI DAGAERBIEKE | |||||
オブジェクトタイプ | fulltext | |||||
フォーマット | application/pdf | |||||
サイズ | 1.1 MB |
Version | Date Modified | Object File Name | File Size | File Hash Value | Contributor Name | Show/Hide |
---|